ANBI

We zijn trots om erkend te worden als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Maar wat betekent dat eigenlijk?
Als ANBI-stichting zijn we officieel erkend door de belastingdienst als een organisatie die zich inzet voor het algemeen nut. Wat dit betekent is dat wij ons volledig richten op het ondersteunen en bevorderen van maatschappelijke doelen, zonder winstoogmerk.
Maar wat houdt dat concreet in? Het betekent dat al onze inspanningen, donaties en activiteiten gericht zijn op het creƫren van positieve veranderingen in de samenleving. Of het nu gaat om het bieden van hulp aan kwetsbare groepen, het bevorderen van kunst en cultuur, het beschermen van het milieu, of het ondersteunen van onderzoek en educatie, onze inzet is altijd gericht op het dienen van het algemeen belang.
Als ANBI-stichting genieten we ook enkele belastingvoordelen, waardoor donaties aan ons fiscaal aftrekbaar zijn voor donateurs. Dit betekent dat uw steun aan onze stichting niet alleen direct bijdraagt aan het realiseren van onze doelen, maar ook voordelen biedt voor u als donateur.
We zijn dankbaar voor de steun van onze donateurs, vrijwilligers en partners die ons helpen om onze missie te realiseren. Samen werken we aan een betere toekomst voor iedereen.
Wilt u meer weten over onze stichting en hoe u kunt bijdragen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website voor meer informatie.

Uitstapjes Westeinde is een activiteit van Stichting Bewoners Swettehiem-Westeinde. KvK 67346707 RSIN: 856941578

Scroll naar boven